BDG Nederland en Coffee@Work bundelen krachten
Geplaatst op: Maandag 13 Juli 2015

BDG Nederland en Coffee@Work bundelen krachten

Koffie, de zwarte motor voor een productieve werkdag. Coffee@Work en BDG Nederland Schoonmaakdiensten lanceren een nieuw initiatief dat lokale bedrijven alle facilitaire zaken rond het koffieapparaat uit handen neemt. 
Een goede kop koffie is onmisbaar voor veel werknemers. Het bijvullen en het schoonmaken is even zo belangrijk, maar moet geen dagtaak worden. Door de samenwerking tussen BDG Nederland en Coffee@Work hebben deze bedrijven dus de handen in een geslagen om de klant volledig te ontzorgen met een eerste klas product en dito service. 

Door de (lokale) samenwerking van beide organisaties kunnen de facilitaire zaken rond het koffie apparaat volledig uit handen genomen worden. 
BDG Nederland en Coffee@Work zijn beiden volop actief in en rondom Barneveld en hebben vele overeenkomstige klanten. Een ideaal uitgangspunt voor de samenwerking in de vorm van deze nieuwe dienstverlening. Zowel Jack de Jong van BDG Nederland, als Ronny Aarts en mede eigenaar Peter Canta van Coffee@Work zien de samenwerking dan ook als een verreiking.
Hiermee kan er service op maat geoffereerd worden, dat biedt kansen.

Een mooi en goed voorbeeld van deze samenwerking tussen de schoonmaak organisatie en de koffie leverancier is opdrachtgever BDU. 
Bertus willemse, hoofd inkoop bij BDU geeft aan: '' We zijn uitermate tevreden over de gezamenlijke dienstverlening, en ik doe graag zaken met bedrijven waar ik energie van krijg. Daarbij is het een leuke bijkomstigheid dat wij als lokale speler een Barneveldse koffie leverancier en schoonmaak leverancier hebben!'' 
« Terug naar het overzicht