Goed personeel

Onze Briljanten

Onze medewerkers weten zich gewaardeerd en het ziekteverzuimpercentage ligt ver beneden het branchegemiddelde. We zijn daarnaast erg trots op het aantal medewerkers dat al langdurig onderdeel is van ons team. Zowel het lage ziekteverzuim en onze trouwe medewerkers laten zich terugvertalen in de goede en constante kwaliteit van onze dienstverlening.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor schoonmaak en bedrijfsdiensten is ons personeelsbeleid erop gericht dat onze medewerkers alleen met verantwoorde schoonmaakproducten werken en beschikken over machines die aan alle keur en kwaliteitsnormen voldoen. Tevens letten wij op hun veiligheid, gezondheid en bovenal hun welzijn. Download de intentieverklaring van de directie voor meer informatie over het beleid van BDG Nederland BV.

Ons werkgebied is vooral Midden Nederland. Wij hebben daarnaast meerdere opdrachtgevers in de Randstad, Flevoland en Zeeland.

Opleidingen

Al onze medewerkers/sters worden in staat gesteld om cursussen en trainingen te volgen die de vakbekwaamheid optimaliseren.

Ben jij onze nieuwe (groei)Briljant? Neem contact op of solliciteer op één van de vacatures.


Download onze intentieverklaring (opent in een nieuw venster)

Nieuws »