Briljant schoon!

Onze schoonmakers doen ontzettend belangrijk werk en dit word door Minister Rutte en de Koning benadrukt in hun toespraak. Niet alleen in ziekenhuizen is hygiëne erg belangrijk om het Corona Virus in bedwang te houden, ook in uw kantoorpand, school, supermarkt of fabriek kunnen onze schoonmakers de kans op besmetting verkleinen. Wij zijn ontzetten trots op al onze medewerkers die zich op dit moment inzetten om Nederland schoon en veilig te houden. 

BDG Nederland B.V. is een middelgroot schoonmaakbedrijf, gevestigd in Barneveld en werkzaam in geheel Nederland. Ons bedrijf verzorgt uw schoonmaak en aanverwante dienstverlening zoals glasbewassing, vloeronderhoud, het verwijderen van graffiti, gevelreiniging en specialistische/industriële schoonmaak. Wij werken in praktisch elke sector: dienstverlening, onderwijs, gezondheidszorg, recreatie, defensie, transport en industrie.

Schoonmaakonderhoud is een vorm van dienstverlening waarbij het eindproduct niet altijd bewust ervaren wordt. Vaak valt het pas op wanneer er iets niet goed schoon is. Benadruk uw streven naar kwaliteit met een briljantschone uitstraling. Een schone omgeving versterkt bij uw gasten en medewerkers immers het gevoel van veiligheid en welzijn en draagt bij aan het imago van uw bedrijf.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Door de langdurige dienstverbanden van onze medewerkers ziet u altijd bekende en vertrouwde gezichten. Ook hebben wij regelmatig overleg met onze opdrachtgevers en blijven uiteraard alert op hoe het schoonmaakonderhoud zo optimaal en efficiënt mogelijk kan plaatsvinden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Wordt het niet eens tijd voor een nieuw contract!Calamiteiten?

Klik hier

Nieuws »